Adobe PSD Reparationsværktøj

-ELLER-
Download Download PSD Repair Kit til Windows PC

Sådan repareres PSD-fil

Modificeret på 19/12/2022

PSD Repair Kit det er ultimative Adobe PSD reparationsværktøj. PSD Repair Kit hjælper med at reparere beskadigede PSD fildata, selv i de værste tilfælde.

Sådan repareres et Photoshop-projekt. Raparation af beskadiget *.psd fil fra Adobe Photoshop - trinvis vejledning:

 1. Download PSD Repair Kit her: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Installer PSD Repair Kit
 3. Start PSD Repair Kit
 4. Vælg filnavnet på den beskadigede PSD-fil
 5. Tryk på Next
 6. Vælg navnet på *.psd-resultatfilen
 7. Tryk på Recover

Reparationsoftware til PSD-filer

Hvordan reparerer man en PSD-fil?

PSD Repair Kit er specielt udviklet til digitale kunstnere, illustratorer og fotografer, der ofte oplever at få tilsendt beskadigede PSD-filer eller filer, der ikke vil åbne, fra deres forskellige kilder og medier. PSD Repair Kit er et kraftfuldt Adobe PSD reparationsværktøj, der bruger en beskyttet kerne til at analysere skaderne på en fil. Når den har identificeret de elementer, der kan reddes, hentes disse i en proces hvor mest muligt originalt materiale bevares. PSD-filreparationssoftwaren er tiltænkt det brede marked, og har et design med en enkel og meget intuitiv grænseflade, der er perfekt til fagfolk og andre, der ønsker at gendanne mistede PSD-fildata.

Hvordan reparerer man en Photoshop-fil?

Den intelligente kerne i PSD Repair Kit analyserer indholdet af den beskadigede fil lagvis og overfører de brugbare elementer til en ny PSD-fil på harddisken. Dette Photoshop-filreparationsværktøj, som understøtter PSD- filer af version 3 eller nyere, er virkelig en universalløsning, der også kan bruges til ældre systemer med tidligere versioner af Photoshop.

Photoshop reparationssoftware til .PSD-filer

Photoshop .psd-filreparationssoftwaren ændrer aldrig noget den i beskadigede kilde, hvilket giver brugeren mulighed for at benytte alternative gendannelsesmetoder hvis gendannelsesresultaterne er utilfredsstillende.

Photoshop-filreparationsværktøj

Nøglefunktionerne i denne PSD-filreparationssoftware er:

 • Et kraftfuldt analyseprogram til beskyttede filer der er i stand til at gendanne selv alvorligt beskadigede filer
 • Understøtter Adobe Photoshop-filer i version 3 eller nyere
 • En intuitiv grænseflade, der består af flere enkle trin, som selv nye brugere kan håndtere
 • Gendannelse af de nøjagtige data til en ny PSD-fil (dette kræver ikke at en kopi af Photoshop installeres på computeren)
 • En gratis demo-version af PSD Repair Kit kan downloades fra den officielle hjemmeside.

PSD Repair Kit hjælper med at løse de næste fejl:

 • ikke et gyldigt Photoshop-dokument
PSD Repair Kit er ikke open source-software eller et freeware-redskab. PSD Repair Kit distribueres med en gratis DEMO-version, som man kan prøve inden et evt. køb. Programmet er ikke licenseret under GNU General Public License (GPL) eller GNU Lesser General Public License (LGPL).

Systemkrav: Windows 98 eller nyere

Download
Priser
Personlig

licens


$ 25


Køb nu
Firma

licens


$ 39


Køb nu
Side

licens


$ 49


Køb nu
Reparation

Online


$ 10


GENDANNE

Den tilkøbte registreringsnøglen er gyldig til alle 2.x versioner af PSD Repair Kit med et års varighed. Benyt venligst siden til køb af licensfornyelse hvis du ønsker at forny din licens.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) er en af de største og hurtigt voksende e-handelsudbydere, som udvikler skræddersyede løsninger, der hjælper softwareleverandører i forbindelse med salgssoftware online. Virksomheden understøtter mere end hundrede valutaer, alle større kreditkort, og et stort antal betalingsmetoder. PayPro Global yder kundesupport døgnet rundt, alle ugens dage, så du kan få hjælp når som helst du støder på problemer eller har spørgsmål.

Support
Forny med 1 år
Personlig

licens


$ 12


Køb nu
Firma

licens


$ 19


Køb nu
Side

licens


$ 25


Køb nu