Εργαλείο επιδιόρθωσης Adobe Photoshop

-Ή-
Λήψη Κατεβάστε το PSD Repair Kit για Windows PC

Επιδιόρθωση αρχείου PSD

Τροποποιήθηκε στις 19/12/2022

Το PSD Repair Kit είναι το απόλυτο εργαλείο επιδιόρθωσης Adobe PSD. Το PSD Repair Kit βοηθάει στην επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων PSD στις χειρότερες περιπτώσεις κατεστραμμένων δεδομένων.

Επιδιόρθωση Photoshop project. Επιδιόρθωση αρχείου *.psd Adobe Photoshop - οδηγίες βήμα βήμα:

 1. Κάντε λήψη του PSD Repair Kit εδώ: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Εγκαταστήστε το PSD Repair Kit
 3. Ξεκινήστε το PSD Repair Kit
 4. Επιλέξτε το όνομα του κατεστραμμένου αρχείου PSD
 5. Πατήστε Next
 6. Επιλέξτε το όνομα του αρχείου εξόδου *.psd
 7. Πατήστε Recover

Λογισμικό επιδιόρθωσης αρχείου PSD

Πώς γίνεται επιδιόρθωση αρχείου PSD

Το PSD Repair Kit αναπτύχθηκε ειδικά για ψηφιακούς καλλιτέχνες, εικονογράφους και φωτογράφους που εργάζονται εκτενώς με αρχεία PSD και τα λαμβάνουν από κάθε λογής πηγή σε διάφορα μέσα. Κατά συνέπεια μερικά από αυτά μπορεί να εμφανίζονται κατεστραμμένα και να μην ανοίγουν. Το PSD Repair Kit είναι ένα ισχυρό εργαλείο επιδιόρθωσης Adobe PSD που χρησιμοποιεί ένα αποκλειστικό πυρήνα για την ανάλυση της ζημιάς που έχει υποστεί ένα αρχείο, την ταυτοποίηση των ανακτήσιμων στοιχείων και την εξαγωγή τους από το κατεστραμμένο αρχείο, διατηρώντας όσο το δυνατό περισσότερο από το αρχικό περιεχόμενο. Όντας προϊόν που δημιουργήθηκε για τη μαζική αγορά, το συγκεκριμένο λογισμικό επιδιόρθωσης αρχείων PSD περιλαμβάνει μια μινιμαλιστική και διαισθητική επιφάνεια εργασίας που είναι ιδανική για τους επαγγελματίες και τους απλούς χρήστες που ψάχνουν τρόπους να αποκαταστήσουν δεδομένα από αρχεία PSD.

Πώς γίνεται επιδιόρθωση αρχείου Photoshop

Ο έξυπνος πυρήνας του Repair Kit αναλύει το περιεχόμενο του κατεστραμμένου αρχείου ανά επίπεδο και εξάγει τα ανακτήσιμα στοιχεία σε ένα νέο υγιές αρχείο PSD στο σκληρό δίσκο του χρήστη. Υποστηρίζοντας αρχεία PSD έκδοσης 3 και μεταγενέστερης, το συγκεκριμένο εργαλείο επιδιόρθωσης αρχείων Photoshop είναι μία πραγματικά καθολική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καινούργια και σε παλιά συστήματα που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του Photoshop.

Λογισμικό επιδιόρθωσης αρχείου Photoshop .PSD

Το λογισμικό επιδιόρθωσης αρχείων Photoshop .psd δεν τροποποιεί ποτέ τον κατεστραμμένο κώδικα. Με αυτό τον τρόπο δίνει στο χρήστη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές μεθόδους αποκατάστασης στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της αποκατάστασης δεν είναι ικανοποιητικό.

Εργαλείο επιδιόρθωσης αρχείου Photoshop

Τα κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού επιδιόρθωσης αρχείων PSD είναι:

 • Μία ισχυρή αποκλειστική μηχανή ανάλυσης αρχείων ικανή να επιδιορθώσει κατεστραμμένα αρχεία που έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά
 • Υποστηρίζει αρχεία Adobe Photoshop έκδοσης 3 και μεταγενέστερη
 • Μια διαισθητική επιφάνεια εργασίας με απλά βήματα που μπορεί να εκτελέσει και ο πιο άπειρος χρήστης
 • Ακριβή επαναφορά δεδομένων σε νέο αρχείο PSD (δε χρειάζεται να υπάρχει αντίγραφο του Photoshop εγκαταστημένο στον υπολογιστή του χρήστη)
 • Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του PSD Repair Kit από τον επίσημο ιστότοπο.

Το PSD Repair Kit βοηθά στη διόρθωση των επόμενων σφαλμάτων:

 • δεν είναι έγκυρο έγγραφο του Photoshop
Το PSD Repair Kit δεν είναι λογισμικό ανοικτής άδειας ή δωρεάν λογισμικό. Το PSD Repair Kit διανέμεται στη βάση της δοκιμής πριν την αγορά με δωρεάν ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση. Το πρόγραμμα δεν αδειοδοτείται σύμφωνα με τις άδειες GNU General Public License (GPL) ή GNU Lesser General Public License (LGPL).

Απαιτήσεις συστήματος: Windows 98 ή μεταγενέστερη έκδοση

Λήψη
 • Λήψη

  από τον ιστότοπό μας

Τιμές
Προσωπική

άδεια


$ 25


Αγορασε τωρα
Εταιρική

άδεια


$ 39


Αγορασε τωρα
Άδεια

άδεια


$ 49


Αγορασε τωρα
Επιδιόρθωση

Online


$ 10


ΑΝΑΡΡΩΝΩ

Το αγορασμένο κλειδί καταχώρησης ισχύει για όλες τις εκδόσεις 2.x του PSD Repair Kit για 1 (ένα) έτος. Εάν χρειάζεται να αγοράσετε Ανανέωση Άδειας ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα Αγορά Ανανέωσης Άδειας.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους παροχείς eCommerce, η οποία αναπτύσσει εξατομικευμένες λύσεις για τους προμηθευτές λογισμικού που πωλούν λογισμικά online. Η εταιρεία παρέχει υποστήριξη σε περισσότερα από εκατό νομίσματα, σε όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και σε μεγάλο αριθμό τρόπων πληρωμής. Η PayPro Global παρέχει υποστήριξη 24/7 ώστε να έχετε βοήθεια ανά πάσα στιγμή όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή έχετε ερωτήσεις.

Υποστίριξη
Ανανέωση 1 Έτος
Προσωπική

άδεια


$ 12


Αγορασε τωρα
Εταιρική

άδεια


$ 19


Αγορασε τωρα
Άδεια

άδεια


$ 25


Αγορασε τωρα