Adobe PSD - Korjaustyökalu

-TAI-
Lataa Lataa PSD Repair Kit Windows PC: lle

Miten korjata PSD-tiedosto

Muutettu 19/12/2022

PSD Repair Kit on äärimmäinen Adobe PSD -korjaustyökalu. PSD Repair Kit auttaa korjaamaan vahingoittuneita PSD-tiedostoja pahimman mahdollisen datan korruptoitumisen jälkeen.

Miten korjata Photoshop-projekti. Adobe Photoshopin vaurioituneen *.psd-tiedoston korjaaminen - vaiheittainen ohje:

 1. Lataa PSD Repair Kit täältä: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Asenna PSD Repair Kit
 3. Käynnistä PSD Repair Kit
 4. Valitse vaurioitunut PSD-tiedosto
 5. Paina Next
 6. Valitse luotavan *.psd-tiedoston nimi
 7. Paina Recover

PSD-tiedostojen korjausohjelmisto

Näin korjaat PSD-tiedoston

PSD Repair Kit on suunniteltu erityisesti digitaalisille taiteilijoille, kuvittajille ja valokuvaajille, jotka käyttävät usein PSD-tiedostoja. Tiedostoja voi saada eri lähteistä ja eri muodoissa, minkä vuoksi jotkin niistä voivat olla vahingoittuneita eivätkä välttämättä aukea. PSD Repair Kit on tehokas Adobe PSD -korjaustyökalu, jonka yksinoikeudella valmistettu ydin analysoi tiedoston vaurion, tunnistaa palautettavissa olevat elementit ja purkaa ne vahingoittuneesta tiedostosta säilyttäen mahdollisimman suuren osan alkuperäisestä sisällöstä. Tämä PSD-tiedostojen korjausohjelma on massamarkkinoille luotu tuote, ja sen minimalistinen ja todella intuitiivinen käyttöliittymä sopii täydellisesti sekä ammattilaisille että tavallisille käyttäjille, jotka haluavat korjata PSD-tiedoston vain kerran.

Kuinka korjata Photoshop-tiedosto?

PSD Repair Kit -ohjelman älykäs ydin analysoi vahingoittuneen tiedoston sisällön taso tasolta ja purkaa palautettavissa olevat elementit uuteen toimivaan PSD-tiedostoon käyttäjän kiintolevylle. Tämä Photoshop-tiedoston korjaustyökalu tukee version 3 ja sitä uudempia PSD-tiedostoja ja on ehdottoman universaali ratkaisu, jota voi käyttää moderneissa ja vanhemmissa järjestelmissä, joille on asennettu aiempi Photoshop-versio.

Photoshopin .PSD-tiedostojen korjausohjelma

Photoshopin .psd-tiedostoja korjaava ohjelmisto ei koskaan muokkaa vahingoittunutta lähdetiedostoa, minkä ansiosta käyttäjä saa tilaisuuden käyttää vaihtoehtoisia palautustapoja, jos tulokset eivät ole tyydyttäviä.

Photoshop-tiedostojen korjaustyökalu

PSD-tiedoston korjausohjelman pääominaisuudet:

 • Tehokas yksinoikeudella valmistettu tiedostojen analysointimoottori, joka voi palauttaa todella vahingoittuneet tiedostot
 • Tukee Adobe Photoshop 3:a ja sitä uudempia versioita
 • Intuitiivinen käyttöliittymä, jonka useat yksinkertaiset vaiheet sopivat jopa uusille käyttäjille
 • Tarkka tietojen palautus uusille PSD-tiedostoille (ei vaadi Photoshop-ohjelmiston asennusta tietokoneelle)
 • Ilmainen PSD Repair Kit -demoversio ladattavissa viralliselta sivustolta.

PSD Repair Kit auttaa korjaamaan seuraavat virheet:

 • ei kelvollinen Photoshop-asiakirja
PSD Repair Kit ei ole avoimen lähdekoodin ohjelmisto tai ilmaisohjelma. PSD Repair Kit on kokeiltavissa ilmaisena demoversiona ennen ostamista. Ohjelma ei ole lisensoitu GNU General Public License (GPL)- tai GNU Lesser General Public License (LGPL) -lisenssien alaisena.

Järjestelmävaatimukset: Windows 98 tai uudempi

Lataa
Hinnat
Henkilökohtainen

lisenssi


$ 25


Osta nyt
Bisnes

lisenssi


$ 39


Osta nyt
Sivusto

lisenssi


$ 49


Osta nyt
Korjaus

Verkossa


$ 10


TOIPUA

PSD Repair Kit versio 2.x on käytettävissä yhden vuoden ajan rekisteröintiavaimen ostosta. Jos haluat ostaa uuden lisenssin, seuraa ohjeita Osta uusi lisenssi -sivulla.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista sähköisen kaupankäynnin palveluntarjoajista. Se kehittää ohjelmistontuottajille mukautettuja ratkaisuja ohjelmien verkossa myymiseen. Se tukee yli sataa valuuttaa, kaikkia keskeisiä luottokortteja ja monia maksutapoja. PayPro Globalin asiakastuki toimii ympäri vuorokauden, joten saat aina apua, jos sinulla on ongelmia tai kyksymyksiä.

Tuki
Uusiminen 1 vuodeksi
Henkilökohtainen

lisenssi


$ 12


Osta nyt
Bisnes

lisenssi


$ 19


Osta nyt
Sivusto

lisenssi


$ 25


Osta nyt