Alat pembaikan Adobe Photoshop

-ATAU-
Muat turun Muat turun PSD Repair Kit untuk PC Windows

Cara untuk membaiki fail PSD

Diubah suai pada 19/12/2022

PSD Repair Kit ialah alat pembaikan Adobe PSD yang muktamad. PSD Repair Kit membantu untuk membaiki data fail PSD yang rosak dalam kes yang paling teruk bagi kerosakan data.

Cara untuk membaiki projek Photoshop. Pembaikan fail *.psd Adobe Photoshop yang rosak - arahan langkah-demi langkah:

 1. Muat turun PSD Repair Kit di sini: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Pasangkan PSD Repair Kit
 3. Mulakan PSD Repair Kit
 4. Pilih nama fail fail PSD yg rosak
 5. Tekan Next
 6. Pilih nama fail output *.psd
 7. Tekan Recover

Perisian pembaikan fail PSD

Bagaimanakah untuk membaiki fail PSD?

PSD Repair Kit telah dibangunkan khusus untuk artis digital, ilustrator dan jurugambar yang bekerja dengan banyak fail PSD dan selalu mendapatnya daripada semua jenis sumber dan pada pelbagai media, jadi beberapa di antaranya kelihatan rosak dan tidak boleh dibuka. PSD Repair Kit ialah alat pembaikan Adobe PSD berkuasa yang menggunakan teras empunya untuk menganalisa kerosakan yang telah berlaku kepada fail, mengenal pasti elemen yang boleh dipulihkan dan mengekstraknya daripada fail yang rosak, mengekalkan kandungan asal sebanyak yang mungkin. Dicipta sebagai produk untuk pasaran yang luas, perisian pembaikan fail PSD ini membesarkan antara muka minimalistik dan sangat intuitif yang sangat sesuai untuk pengguna profesional dan biasa yang mencari cara untuk membaiki data fail PSD hanya sekali.

Bagaimanakah untuk membaiki fail Photoshop?

Teras pintar PSD Repair Kit menganalisa kandungan fail yang rosak tersebut secara lapisan demi lapisan dan mengekstrak elemen yang boleh dipulihkan kepada fail PSD sihat baharu pada pemacu keras pengguna. Menyokong fail PSD bagi versi 3 dan ke atas, alat pembaikan fail Photoshop ini benar-benar penyelesaian universal yang boleh digunakan pada sistem moden dan lama yang menjalankan versi awal Photoshop.

Pembaikan Photoshop .Perisian fail PSD

Pembaikan Photoshop .perisian fail psd tidak akan mengubahsuai sumber yang rosak, oleh itu memberikan peluang kepada pengguna untuk menggunakan kaedah pemulihan semula jika keputusan pemulihan semula tidak memuaskan.

Alat pembaikan fail Photoshop

Ciri-ciri utama bagi perisian pembaikan fail PSD ini adalah:

 • Enjin analisis fail empunya berkuasa yang mampu atau memulihkan semula kerosakan fail yang sangat teruk
 • Menyokong fail Adobe Photoshop versi 3 dan ke atas
 • Antara muka intuitif yang merangkumi beberapa langkah mudah yang orang baharu pun boleh tangani
 • Pemulihan data yang tepat kepada fail PSD baharu (tidak memerlukan salinan Photoshop untuk dipasangkan pada komputer pengguna)
 • Versi tunjuk cara percuma PSD Repair Kit boleh dimuat turun daripada laman web rasmi.

PSD Repair Kit membantu memperbaiki ralat seterusnya:

 • bukan dokumen Photoshop yang sah
PSD Repair Kit bukannya perisian sumber terbuka atau alat perisian percuma. PSD Repair Kit diedarkan pada asas percubaan-sebelum-anda-membeli dengan versi tunjuk cara. Program tidak dilesenkan di bawah Lesen Awam GNU (GPL) atau Lesen Awam Am Lebih Kecil GNU (LGPL).

Keperluan sistem: Windows 98 ke atas

Muat turun
Harga
Peribadi

lesen


$ 25


Beli Sekarang
Perniagaan

lesen


$ 39


Beli Sekarang
Tapak

lesen


$ 49


Beli Sekarang
Baiki

Dalam talian


$ 10


PEMULIHAN

Kunci pendaftaran yang dibeli adalah sah untuk semua versi 2.x bagi PSD Repair Kit dalam tempoh 1 (Satu) Tahun. Jika anda perlu beli Pembaharuan Lesen, sila ikut halaman Beli Pembaharuan Lesen.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) ialah salah satu pembawa eDagang yang terbesar dan berkembang pesat, membangunkan penyelesaian tersuai untuk membantu pembekal perisian dalam menjual perisian secara dalam talian. Syarikat ini menyediakan sokongan untuk lebih daripada seratus mata wang, semua kad kredit utama dan sejumlah besar kaedah pembayaran. PayPro Global memberikan sokongan 24/7 kepada pelanggan supaya anda boleh mendapatkan bantuan pada bila-bila masa anda menghadapi kepayahan atau mempunyai soalan.

Sokongan
Pembaharuan 1 Tahun
Peribadi

lesen


$ 12


Beli Sekarang
Perniagaan

lesen


$ 19


Beli Sekarang
Tapak

lesen


$ 25


Beli Sekarang