Adobe PSD -hersteltool

-OF-
Downloaden Download PSD Repair Kit voor Windows-pc

Hoe kunt u PSD-bestanden repareren

Gewijzigd op 19/12/2022

Adobe PSD -hersteltool is de ultieme Adobe PSD-hersteltool. PSD Repair Kit helpt bij het repareren van beschadigde PSD-bestandsgegevens in de ergste gevallen van gegevensbeschadiging.

Hoe kunt u Photoshop-projecten repareren. Stap-voor-stap instructies voor reparatie van een beschadigd *.psd-bestand van Adobe Photoshop:

 1. Downloaden PSD Repair Kit hier: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Installeer PSD Repair Kit
 3. Start PSD Repair Kit
 4. Selecteer de bestandsnaam van het beschadigde PSD-bestand
 5. Druk op Next
 6. Selecteer van het *.psd-doelbestand
 7. Druk op Recover

PSD-bestandsherstelsoftware

Herstellen van een PSD-bestand

PSD Repair Kit ais speciaal ontwikkeld voor digitale kunstenaars, illustrators en fotografen die veel met PSD-bestanden werken en ze vaak uit allerlei bronnen krijgen en op uiteenlopende media. Soms lijken bestanden beschadigd en kunnen niet worden geopend. PSD Repair Kit is een krachtige Adobe PSD-hersteltool die gebruikt maakt van een eigen kern om de schade aan een bestand te analyseren, herstelbare elementen te identificeren en deze uit het beschadigde bestand te halen, om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke inhoud te bewaren. Deze PSD-bestandsherstelsoftware, gemaakt als massaproduct, beschikt over een minimalistische, zeer intuïtieve interface die zeer geschikt is voor professionals, maar ook voor gewone gebruikers die slechts eenmaal een PSD-bestand willen herstellen.

Repareren van een Photoshop-bestand

De intelligente kern van PSD Repair Kit analyseert de inhoud van een beschadigd bestand laag voor laag en plaatst herstelbare elementen in een nieuw, gezond PSD-bestand op de harde schijf van de gebruiker. Met ondersteuning voor PSD-bestanden vanaf versie 3 en hoger, is deze Photoshop-bestandshersteltool een werkelijk universele oplossing die kan worden gebruikt op moderne en verouderde systemen met vroege versies van Photoshop.

Photoshop.PSD-bestandsherstelsoftware

De Photoshop .psd-bestandsherstelsoftware wijzigt nooit het beschadigde bronbestand, waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft om alternatieve herstelmethoden te gebruiken, als de herstelresultaten niet naar tevredenheid zijn.

Photoshop-bestandshersteltool

De belangrijkste kenmerken van deze PSD-bestandsherstelsoftware zijn:

 • Een krachtige bestandsanalysekern die de meest ernstig beschadigde bestanden kan herstellen
 • Ondersteuning voor Adobe Photoshop-bestanden vanaf versie 3 en hoger
 • Een intuïtieve interface bestaande uit meerdere eenvoudige stappen, waarmee zelfs beginners kunnen omgaan
 • Nauwkeurig gegevensherstel naar een nieuw PSD-bestand (Photoshop hoeft niet geïnstalleerd te zijn op de computer van de gebruiker)
 • Een gratis demoversie van PSD Repair Kit kan worden gedownload van de officiële website.

PSD Repair Kit helpt om de volgende fouten op te lossen:

 • geen geldig Photoshop-document
PSD Repair Kit is geen open source software of freeware. PSD Repair Kit kan worden geprobeerd voordat u het koopt door middel van een gratis NLMO-versie. Het programma valt niet onder de GNU General Public License (GPL) of de GNU Lesser General Public License (LGPL).

Systeemvereisten: Windows 98 en hoger

Downloaden
Prijzen
Persoonlijke

licentie


$ 25


Nu kopen
Zakelijke

licentie


$ 39


Nu kopen
Site

licentie


$ 49


Nu kopen
Reparatie

Online


$ 10


HERSTEL

De gekochte registratiecode geldt voor alle 2.x-versies van PSD Repair Kit gedurende 1 (één) jaar. Als u uw licentie wilt verlengen, ga dan verder naar de pagina Licentie verlengen.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) is het snelst groeiende eCommerce bedrijf dat oplossingen op maat ontwikkelt om softwareproducenten te helpen hun producten vlot en doeltreffend online te verkopen. PayPro Global ondersteunt meer dan honderd valuta's, alle belangrijke creditcards en een ruim aanbod van betaalopties. PayPro Global biedt 24/7 efficiënte klantenondersteuning en voorziet gepersonaliseerde oplossingen voor klanten met speciale vereisten.

Ondersteuning
Verlenging 1 jaar
Persoonlijke

licentie


$ 12


Nu kopen
Zakelijke

licentie


$ 19


Nu kopen
Site

licentie


$ 25


Nu kopen