Adobe PSD reparasjonsverktøy

-ELLER-
Last ned Last ned PSD Repair Kit for Windows PC

Hvordan reparere en PSD-fil

Modifisert på 19/12/2022

PSD Repair Kit er det ultimate Adobe PSD-verktøyet ved reparasjoner. PSD Repair Kit hjelper til å reparere ødelagte PSD- filen data i de verste tilfeller ødeleggelse av data.

Hvordan reparere et Photoshop-prosjekt. Reparering av en ødelagt *.psd-fil fra Adobe Photoshop - Trinnvis instruksjon:

 1. Last ned PSD Repair Kit her: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Installer PSD Repair Kit
 3. Start PSD Repair Kit
 4. Velg filnavnet på den ødelagte PSD-filen
 5. Trykk på Next
 6. Velg navnet på utgående *.psd-fil
 7. Trykk på Recover

Programvare for reparasjon av PSD-fil

Hvordan reparerer man en PSD-fil?

PSD Repair Kit ble spesielt utviklet med tanke på digitale kunstnere, illustratører og fotografer som arbeidet mye med PSD-filer, og som ofte fikk dem fra alle mulige kilder og på ulike medier. Noen av dem var også skadet og ville ikke åpnes. PSD Repair Kit er et kraftig Adobe PSD-reparasjonsverktøy som bruker en proprietær kjerne for å analysere filskadene, identifiserer elementer som kan gjenopprettes, og trekker dem ut fra den skadede filen og samtidig bevarer så mye som mulig av de opprinnelige innholdet. Programvaren for reparasjon av PSD-filer, laget som et produkt for massemarkedet, har et minimalistisk og svært intuitivt grensesnitt som egner seg perfekt for profesjonelle og vanlige brukere som ønsker å finne ut hvordan man kan reparere PSD-filer én gang.

Hvordan reparerer man en Photoshop-fil?

Den intelligente kjernen til PSD Repair Kit analyserer innholdet av en skadet fil lag for lag og henter ut gjenopprettbare elementer som blir til en ny frisk PSD-fil, som lagres på brukerens harddisk. Reparasjonsverktøyet for Photoshop-filer støtter PSD-filer av versjon 3 og oppover, og det er en virkelig universell løsning som kan brukes på både moderne og gamle systemer som kjører tidlige versjoner av Photoshop.

Programvare for reparasjon av Photoshop .PSD-fil

Programvaren for reparasjon av Photoshop .Psd- filer endrer aldri på den skadede kilden. Dermed gir den brukeren anledningen til å benytte alternative metoder for gjenoppretting hvis resultatene ikke er tilfredsstillende.

Reparasjonsverktøy for Photoshop-fil

De viktigste funksjonene til programvaren for reparasjon av PSD-filer er:

 • En kraftig proprietær filanalysemotor som er i stand til å gjenopprette de mest alvorlig skadde filer
 • Støtter Adobe Photoshop-filer av versjon 3 og oppover
 • Et intuitivt grensesnitt som består av flere enkle trinn som til og med nybegynnere kan hanskes med
 • Nøyaktig datagjenoppretting til en ny PSD-fil (krever ikke at Photoshop må installeres på brukerens datamaskin)
 • En gratis demoversjon av PSD Repair Kit kan lastes ned fra det offisielle nettstedet.

PSD Repair Kit hjelper til med å fikse neste feil:

 • ikke et gyldig Photoshop-dokument
PSD Repair Kit er ikke en programvare med åpen kildekode eller et gratis programvareverktøy. PSD Repair Kit bygger på prinsippet om å prøve før man kjøper med en gratis demoversjon. Programmet er ikke lisensiert under GNU General Public License (GPL) eller GNU Lesser General Public License (LGPL).

Systemkrav: Windows 98 eller nyere

Last ned
Priser
Personlig

lisens


$ 25


Kjøp nå
Bedrift

lisens


$ 39


Kjøp nå
Sted

lisens


$ 49


Kjøp nå
Reparasjon

På nett


$ 10


GJENOPPRETTING

Den kjøpte registreringsnøkkelen er gyldig for alle 2.x-versjoner av PSD Repair Kit for 1 (ett) år. Hvis du trenger å kjøpe lisensforlengelse, gå til "Buy License Renewal"-siden (kjøp lisensforlengelse).

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) er en av de største og raskest voksende eCommerce-leverandører og som hjelper med å utvikle tilpassede løsninger for programvareleverandører med å selge deres programvare på nett. Selskapet støtter over 100 forskjellige valutatyper, alle store kredittkorttyper og en rekke andre betalingsmåter. PayPro Global yter kundetjeneste 24/7 og kundene kan kontakte dem når som helst med sine problemstillinger eller spørsmål.

Kundestøtte
Forlengelse 1 år
Personlig

lisens


$ 12


Kjøp nå
Bedrift

lisens


$ 19


Kjøp nå
Sted

lisens


$ 25


Kjøp nå