Instrument de reparare Adobe Photoshop

-SAU-
Descărcare Descărcați PSD Repair Kit pentru Windows PC

Cum să reparați fișierul PSD

Modificat la 19/12/2022

PSD Repair Kit este instrumentul de reparare Adobe PSD complet. PSD Repair Kit ajută la repararea datelor din fișierele PSD deteriorate în cele mai grave cazuri de corupere a datelor.

Cum să reparați proiectul din Photoshop. Repararea fișierului *.psd corupt din Adobe Photoshop - instrucțiuni pas-cu-pas:

 1. Descărcați PSD Repair Kit aici: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Instalați PSD Repair Kit
 3. Porniți PSD Repair Kit
 4. Selectați numele fișierului al fișierului PSD corupt
 5. Apăsați pe Next
 6. Selectați numele fișierului *.psd rezultat
 7. Apăsați pe Recover

Software de reparare a fișierelor PSD

Cum se repară un fișier PSD?

PSD Repair Kit a fost dezvoltat special pentru artiștii, ilustratorii și fotografii digitali care lucrează mult cu fișiere PSD și le obțin adesea din diverse surse și pe diverse suporturi, iar unele dintre ele par deteriorate și nu se deschid. PSD Repair Kit este un instrument de reparare Adobe PSD puternic care utilizează un nucleu propriu pentru a analiza deteriorarea unui fișier, a identifica elementele recuperabile și a le extrage din fișierul deteriorat, păstrând cât mai mult posibil din conținutul original. Creat ca produs pentru piața de masă, acest software de reparare a fișierelor PSD exploatează o interfață minimalistă și extrem de intuitivă care este perfect adaptată pentru profesioniști și utilizatorii obișnuiți în căutarea unei metode de a repara datele din fișierele PSD o singură dată.

Cum se repară un fișier Photoshop?

Nucleul inteligent al software-ului PSD Repair Kit analizează conținutul unui fișiere deteriorat strat cu strat și extrage elementele recuperabile într-un fișier PSD nou și sănătos pe unitatea de disc a utilizatorului. Acceptând fișiere PSD din versiunea 3 și versiunile superioare, acest instrument de reparare a fișierelor Photoshop este o soluție cu adevărat universală care poate fi utilizată pe sistemele moderne și pe cele mai vechi care utilizează primele versiuni de Photoshop.

Software de reparare pentru fișiere Photoshop .PSD

Software-ul de reparare a fișierelor Photoshop .psd nu modifică niciodată sursa deteriorată, ceea ce dă utilizatorului oportunitatea de a utiliza metode de recuperare alternative dacă rezultatele recuperării sunt nesatisfăcătoare.

Instrument de reparare a fișierelor Photoshop

Caracteristicile esențiale ale acestui software de reparare a fișierelor PSD sunt:

 • Un motor de analiză a fișierelor propriu puternic capabil să restaureze majoritatea fișierelor grav deteriorate
 • Acceptarea fișierelor Adobe Photoshop din versiunea 3 și versiunile superioare
 • O interfață intuitivă cu mai mulți pași simpli pe care îi pot parcurge chiar și începătorii
 • Recuperare exactă a datelor într-un nou fișier PSD (nu necesită instalarea unei copii a software-ului Photoshop pe computerul utilizatorului)
 • O versiune demonstrativă gratuită a PSD Repair Kit poate fi descărcată de pe site-ul web oficial.

PSD Repair Kit ajută la remedierea următoarelor erori:

 • nu este un document Photoshop valid
PSD Repair Kit nu este un software din sursă deschisă sau un instrument freeware. PSD Repair Kit Este distribuit în sistemul de încercare înainte de cumpărare cu o versiune ROMO gratuită. Programul nu este licențiat în condiții de Licență Publică Generală GNU (GPL) sau Licență Publică Generală Mică GNU (LGPL).

Cerințe de sistem: Windows 98 și versiunile ulterioare

Descărcare
Prețuri
Personală

licență


$ 25


Cumpără acum
Comercială

licență


$ 39


Cumpără acum
Site

licență


$ 49


Cumpără acum
Reparație

Online


$ 10


RECUPERARE

Cheia de înregistrare achiziționată este valabilă pentru toate versiunile 2.x ale PSD Repair Kit timp de 1 (un) an. Dacă trebuie să achiziționați licența de reînnoire, vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe pagina Cumpărare licență de reînnoire.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) este unul dintre cei mai mari și mai expansivi furnizori de servicii de comerț electronic, dezvoltând soluții personalizate care să îi ajute pe distribuitorii de software în vânzarea de software online. Această companie oferă asistență pentru mai mult de o sută de valute, toate cardurile de credit majore și un mare număr de metode de plată. PayPro Global oferă asistență pentru clienți 24/7, așadar puteți primi ajutor în orice moment dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări.

Asistență
Reînnoire la 1 an
Personală

licență


$ 12


Cumpără acum
Comercială

licență


$ 19


Cumpără acum
Site

licență


$ 25


Cumpără acum