Reparationsverktyg för Adobe Photoshop

-ELLER-
Hämta Ladda ner PSD Repair Kit för Windows PC

Hur man reparerar en PSD-fil

Modifierad den 19/12/2022

PSD Repair Kit är det ultimata reparationsverktyget för Adobe PSD. PSD Repair Kit hjälper dig att reparera den värsta sortens skadade PSD-filer.

Hur man reparerar ett Photoshop-projekt. Reparering av en skadad *.psd-fil från Adobe Photoshop - steg-för-steg-beskrivningar:

 1. Ladda ned PSD Repair Kit här: https://www.online-file-repair.com/psd-repair/dn/PSDRepairKitInstall.exe
 2. Installera PSD Repair Kit
 3. Starta PSD Repair Kit
 4. Välj filnamnet på den skadade PSD-filen
 5. Ryck på Next
 6. Välj namnet på *.psd-filen
 7. Tryck på Recover

Reparationsprogram för PSD-filer

Hur reparerar du en PSD-fil?

PSD Repair Kit har skapats särskilt för digitala artister, illustratörer och fotografer som regelbundet arbetar med PSD-filer och som ofta tar emot filer från alla möjliga källor och medier. Ibland är filerna skadade och kan inte öppnas. PSD Repair Kit är ett mäktigt Adobe PSD- reparationsverktyg som använder en tillverkarspecifik kärna för att analysera skador på filer, identifiera återställningsbara element och extrahera dem från den skadade filen genom att bevara så mycket av det ursprungliga innehållet som möjligt. Det här reparationsprogrammet för PSD-filer är skapat som en produkt för massmarknaden och erbjuder ett minimalistiskt och intuitivt användargränssnitt som är perfekt för både professionella och vanliga användare som vill reparera data på PSD-filer.

Hur reparerar du en Photoshop-fil?

Den intelligenta kärnan i PSD Repair Kit analyserar, lager för lager, innehållet på skadade filer och extraherar återställningsbara element till en ny felfri PSD-fil på användarens hårddisk. Det här reparationsverktyget för Photoshop-filer stöder PSD-filer som är version 3 och senare och är en sann universal lösning som kan användas med både moderna och äldre system som kör tidigare versioner av Photoshop.

Photoshop-reparation. Program för PSD-filer

Reparationsprogrammet för .psd-filer ändrar aldrig den skadade källan vilket gör det möjligt för användaren att använda andra återställningsmetoder om återställningsresultatet inte är tillfredsställande.

Reparationsverktyg för Photoshop-filer

Huvudfunktionerna i reparationsprogrammet för PSD-filer är:

 • En mäktig analysmotor av tillverkarspecifika filer som kan återställa de mest skadade filerna
 • Stöder Adobe Photoshop-filer som är version 3 eller senare
 • Ett intuitivt användargränssnitt som består av flera enkla steg som till och med nybörjare kan hantera
 • Noggrann dataåterställning till en ny PSD-fil (Photoshop behöver inte installeras på användarens dator)
 • En gratis demoversion av PSD Repair Kit kan hämtas på den officiella webbplatsen.

PSD Repair Kit hjälper till att åtgärda nästa fel:

 • inte ett giltigt Photoshop-dokument
PSD Repair Kit är inte öppen programvara eller ett gratisprogram. PSD Repair Kit distribueras som en gratis SVMO-version för att prova innan du köper. Programmet är inte licensierat under GNU General Public License (GPL) eller GNU Lesser General Public License (LGPL).

Systemkrav: Windows 98 eller senare

Hämta
Priser
Personlig

licens


$ 25


Köp nu
Företag

licens


$ 39


Köp nu
Plats

licens


$ 49


Köp nu
Reparation

Online


$ 10


ÅTERHÄMTNING

Den köpta registreringsnyckeln är giltig för alla 2.x-versioner av PSD Repair Kit under 1 (ett) år. Gå till sidan för licensförnyelse om du behöver köpa en licensförnyelse.

PayPro Global (PayPro Global, Inc., 250 The East Mall street, Etobicoke, ON Canada, M9B 0A9) är en av världens största och snabbast växande leverantörer inom e-handel och skapar anpassade lösningar för att hjälpa försäljare att sälja programvara online. Det här företaget stödjer över 100 valutor, alla stora kreditkort och flera betalningsmetoder. PayPro Global erbjuder kundsupport dygnet runt så att du kan få hjälp när du stöter på problem eller har några frågor.

Support
Förnyelse för 1 år
Personlig

licens


$ 12


Köp nu
Företag

licens


$ 19


Köp nu
Plats

licens


$ 25


Köp nu